Ohjeita

 

1) Luokitukset
- Tuomareiden ja avustavien luokitukset pätevät talvikauden aikana samalla tavalla kuin sarjapelienkin aikana. Jos seura tai joukkue lähestyy sinua suoraan pyytäen peliinsä tuomariksi, sinun on noudatettava omia luokituksiasi. Voit antaa kysyjälle toki vinkkiä kuka luokitukseltaan riittävä tuomari saattaisi tulla, mutta voit myös kertoa että Kujekin nettisivujen kautta voi tilata tuomarin / tuomarit. Tapauskohtaisesti voidaan mahdollisesti mennä yli luokituksenkin, mutta ne tulevat aina Kujekin kautta.

2) Palkkiot
- Piirin sivuilta löytyy harjoituspelien tuomaripalkkiot. Kujekin tuomarit tuomitsevat pelinsä käyttäen palkkiotaulukon mukaisia hintoja. Jos joukkueet pelaavat normaalista sarjapelien peliajastaan poikkeavalla peliajalla, palkkio lasketaan / nostetaan samassa suhteessa.
Esim. Miesten 4.div joukkueet pelaavat 2x30min harjoituspelin, lasket mikä on kyseisen ottelun minuuttikorvaus ja kerrot sen peliminuuteilla (60).
Mikäli eri sarjatasoilla pelaavat joukkueet pelaavat harjoituspelin, palkkio määräytyy aina ylemmän sarjatason mukaan.

3) Pöytäkirja
- Molempien joukkueiden pitää toimittaa ENNEN PELIÄ nimilista josta löytyy kaikki kyseisen pelin pelaajat ja taustahenkilöt. Meille ei erotuomareina kuulu se että käyttääkö joukkue tryout-pelureita,tms. meille riittää vaikka ruutupaperilla oleva nimilista. Jos pelissä tulee jotain raportoitavaa, kirjoitetaan piirin sivuille raportti ihan samalla tavalla kuin sarjakaudenkin aikana. Mikäli pelissä ei ole mitään raportoitavaa, ei myöskään nimilistoilla tee enää pelin jälkeen mitään.
HUOM! Peliä ei saa aloittaa mikäli nimilistaa ei ole toimitettu.

5) Turnaukset
- Kujekin tuomarit eivät voi toimia tuomareina virallisten seurojen järjestämissä turnauksissa mihin ei ole anottu piiriltä turnauslupaa. Jos siis sinua pyydetään tuomariksi johonkin turnaukseen, varmista että on ok mennä tällaiseen turnaukseen tuomaroimaan.

Jos on jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä Kujekin asetteluista vastaavaan Jarno Eväkoskeen, japi.evakoski@gmail.com / 0451687717