marraskuu: tennis, Hiekkaharju

KUJEK Gamesin marraskuun osakilpailuna oli tänä vuonna tennis ja paikalle Hiekkaharjuun saapui lopulta 7 pelaajaa, joista 6 oli KUJEK:n jäseninä edustuskelpoisia myös kokonaiskilpailussa.

Alkusarjassa kaikki kohtasivat kerran toisensa, minkä jälkeen pelattiin vielä finaali, pronssiottelu ja yksinkertainen sarja häntäpään sijoituksista. Alkusarjan jälkeen kolme pelaajaa oli hävinnyt vain yhdet ottelut, mutta hieman paremmin pistein finaaliin selviytyivät Tammi ja Hannuksela.

Finaalipaikasta viimeiseen asti taistellut Pete, jonka Vitali oli onnistunut houkuttelemaan KUJEK:n ulkopuolisena kilpailijana mukaan, sai vastaansa vahvalla voittoputkella itsensä pronssiotteluun nostaneen Lappalaisen. Rabotsev, Raumala ja Vertamo sen sijaan päätyivät keskenään ratkomaan sijoja 5-7. Jumbotaistossa pisimmän korren veti Vertamo, joka onnistui jättämään taakseen ikuiset kilpakumppanit (0,25) Raumalan ja Rabotsevin. Tasaisen pronssiottelun vei nimiinsä Pete, joka onnistui voittamaan Lappalaisen lopulta numeroin 2-1.

Finaalissa Hannuksela oli jo pahasti alakynnessä, kunnes Tammi löi loistavasta hyökkäyspaikasta pallon harmillisesti verkkoon. Tästä pallosta ottelun suunta kääntyi hetkeksi Hannukselan eduksi ja lopulta hyvin tasainen ottelu päättyi Hannukselan voittoon numeroin 2-0.
 

Kun lopputuloksista jätetään pois pronssille yltänyt, kokonaiskilpailun ulkopuolinen Pete, muodostuvat osakilpailun tulokset seuraaviksi:
1. Hannuksela
2. Tammi
3. Lappalainen
4. Vertamo
5. Raumala
6. Rabotsev