syyskuu: frisbeegolf, Hyvinkää

Voittajan raportti

 

Syyskuun lajina oli frisbeegolf ja jopa seitsämän uskalijasta kerhon jäsentä oli uskaltautunut paikalle kisaamaan tärkeistä pisteistä. Kilpailu kenttänä oli mahtava Sahanmäen frisbeegolf park, jolla pelattiin 12 väylää. Kentän suosiosta ei taaskaan ollut epäilystä, kisajärjestäjä Katko sai auton viimeiseen vapaaseen ruutuun. Kisa saatiin vihdoin käyntiin, kun viimeisenä kentän löysi yllättäen Vitali Rabotsev. Vitali kärsi huonosta, eikä tämän johdosta pärjännyt tällä kertaa paremmin tässä kisassa.


Kisa oli erittäin tiukka ja sijoista 2-5 pelattiin viimeisille väylille asti. Painetta heittoihin osasi jokainen antaa vuorollaan hyvillä  piikeillä. Näissä kunnostautui parhaiten ylättäen Japi ja Vitali.
 

Kilpailun seitsämäs oli Hannes, joka ei missään vaiheessa saanut "Säästö-Karit" kiekoiksi ristittyjä kiekkoja lentämään haluamaansa suuntaan. Hannekselle tuli tutummaksi männyt ja koivut mutta koriin ei tahtonut kiekko lentää. Hanneksen yhteistulos 67 heittoa. Ei sen parempia kiekkoja lötynyt Vitalilekaan sadan kiekon valikoimasta. Vitalin sijoitus 6 ja yhteistulos 62 heittoa. Tiukkaa kilpailua sijoista 2-5 pelasi Pitkä-Pekka, Japi, Kossu ja Pete. Ei ollut kiekot näidenkään heittäjien mieleen, mutta jokainen heistä teki kuitenkin useamman paarin.

Viimeisillä väylillä huonoiten hermonsa piti Mr. Kujek Games Japi, joka sijoittui sijalle viisi yhteistulokella 59. Pitkä-Pekka taisteli loppuun asti hyvistä sijoista, mutta viimeisellä väylällä tehdystä paarista huolimatta, jäi Pekka niukasti palkintopallin ulkopuolelle yhteistuloksella 55. Kossu ja Pete lähti viimeiselle väylälle tasoissa ja Pete onnistui varmistamaan kakkosijan löysällä putilla, jolla Peten onnistui paarissa, Kossun tehdessä bogeyn. Kossun yhteistulos oli 53 ja Peten 52. Katkon kotikenttä etu ei pettänyt ja onnistui viemään voiton 38 heitolla.
 

Sijoitukset

7. Hannes Vertamo (67)

6. Vitali Rabotsev (62)

5. Jarno Eväkoski (59)

4. Pekka Rissanen (55)

3. Sami Koskelainen (53)

2. Petri Raumala (52)

1. Sami Katko (38)