Biljardi 26.2.2019

11 Kujekin jäsentä kokoontui Hyvinkäälle mittelemään paremmuudestaan pool-biljardissa, jossa lajina oli 9-pallo. Lajissahan onnettarella voi olla suurikin merkitys, kuten Jani Karttunen viime vuodelta muistaa.. Mutta asiaan; kerhon asettelija Japi oli työstänänyt tarkan otteluohjelman, joka romutettiin lähes heti alussa allekirjoittaneen sekä Teemun toimesta. Tästä saimme kuulla kommentteja pitkin iltaa.. Lohkoissa pelattiin kaksi erää jokaista lohkon jäsentä vastaan. 

 

Molemmat lohkot osoittautuivat tasaväkiksiksi; A-lohkosta Pekka Laaksonen sekä Jani Karttunen olivat selkeät jatkajat jatkopeleihin 1. sekä 2. sijallaan. Loput jatkajat ratkesivat vasta viimeisissä peleissä. B-lohkossa oli vieläkin tiukempi tilanne; Milko ja allekirjoittanut olivat lohkon selkeät 1. ja 2. sijoille sijoittuneet pelaajat mutta 3. ja 4. sijoista oli kisaamassa peräti neljä pelaajaa. Kun näiden neljän pelaajan keskinäiset ottelutkin menivät tasan!?, ratkaisuna oli lyödä kivi mahdollisimman lähelle lähtövallia. Tästä kisailusta selvisi jatkoon asettelija Japi sekä Teemu.

 

Jatkopeleissä pelit olivat tasaisia. Puolivälierien kautta välieriin selvisivät Pekka, joka sai vastaansa allekirjoittaneen sekä Vitali vastaan Jani. Näistä finaaliin jatkoivat allekirjoittanut ja vastaanasettui kielitaituri Vitali kun Pekka ja Jani kamppailivat pronssisijasta. Finaali oli selkeillä lukemilla allekirjoittaneen heiniä voittaen Vitalin selkeästi 2-0 paras 3. erästä systeemillä. 

Alla vielä lopputulokset:

 

1. Hannes Vertamo

2. Vitali Rabotsev

3. Pekka Laaksonen

4. Jani Karttunen 

5. Milko Vikman

6. Teemu Lappalainen

7. Jarno Eväkoski

8. Timo Haimala

9. Petri Raumala

10. Matti Blom

11. Pekka Rissanen

 

Kisailut jatkuvat keilailun merkeissä 23.3 Keravalla!

 

Raportin kirjoitti:

Hannes Vertamo