Karting 30.1.2019

Kuusi innokasta kujekkilaista kirmasivat talvisessa säässä VM Kartining centteriin. Joukkoa tukemaan saimme kaksi muuta innokasta kisailijaa ja näin meitä oli yhteensä kahdeksan kuskia menossa radalle. Puitteet olivat muuttuneet sitten viime kerran; autot olivat vaihtuneet sähköisiin joissa on formuloista tuttu KERS järjestelmä!

 

Kisat alkoivat tietysti aika-ajoilla. Renkaiden lämpiämisen jälkeen lipsuminen ja luistelu väheni ja kierrosajat paranivat. Piikkipaikalle ajoi ulkopuolelta kisaamaan tullut Markus, kakkosruutuun allekirjoittanut ja Vitali kaasutti kolmosruutuun.

 

Itse kisa oli hyvin siisti paria pyörähdystä lukuunottamatta. Markus oli aivan ylivoimainen nopeudellaan ja me Vitalin kanssa väänsimme tasaisesti kisan kakkosijasta. Vitali pystyi ohittamaan allekirjoittaneen avauskierroksella mutta pystyin seuraamaan Vitalia kisan läpi lähes iskuetäisyydellä. Viimeiselle kierroksella kisaa tuli sotkemaan kieroksella ohitettava Keijo. Kierroksen puolivälissä Keijo teki pienen virheen ja pyörähti. Vitali törmäsi Keijon autoon, jolloin pääsin ohittamaan Vitalin ja ehdin ruutulipulle heti toisena Markuksen jälkeen Vitalin jäädessä kolmossijalle.

 

Kisan jälkeen Vitali oli jo lähes Petrin kauluksissa kiinni kyselemässä oliko Petri kyseinen pyörähtänyt kuski. Petri ei myöntänyt mitään ja syyllistä jouduttiin hetki hakemaan. Lopulta Keijo nosti käden pystyyn. Voisin veikata että tämä ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun tästä tapahtumasta kuullaan...

 

Lopputulokset:

 

1. Markus (ulkopuolinen kisailija)

2. Hannes

3. Vitali

4. Jani Karttunen

5. Petri Raumala tai vain Raumala

6. Teemu Lappalainen

7. Eija (ulkopuolinen kisailija)

8. Keijo Pulkkinen

 

Valitettavasti aikoja ei ole tarjolla lopputuloksia varten.

 

Kisan Kujekin osalta voittanut:

Hannes