Tilaa erotuomari harjoitusotteluun

KUJEK haluaa helpottaa alueellaan toimivien seurojen työtä ja tarjoaa  erotuomariasettelua ympäri vuoden harjoitusotteluihin kerhon erotuomariasettelijan toimesta.

Aseteltavat ottelut on pelattava KUJEKin toiminta-aluella (ei esim Espoossa tai Helsingissä). Jos haluat tuomarin noille alueille, ole yhteydessä EEK:n asettelija@eek.fi tai HEK:in https://www.hek.fi/kerhomme/erotuomari_otteluun/ asettelijaan.

 

Huomioi myös, että vain KUJEK tarjoaa laskutus- ja palkkionmaksatuspalvelua. 

Jotta voidaan varmistua, että otteluun saadaan nimettyä tuomari/tuomarikolmikko tulisi tilaus tehdä vähintään 7 päivää ennen ottelua.

Koska erotuomareita on rajattu määrä ja viralliset ottelut (Palloliiton sarjat, Suomen Cup, Regions Cup, Etelä-Länsi Liiiga ja kaikki muut piirin sarjat) menevät harjoitusotteluiden edelle, Kujek varaa itselleen oikeuden olla toimittamatta erotuomaria, jos todetaan, ettei vapaata ja riittävän luokituksen omaavaa erotuomaria ole saatavilla.

Tästä kuitenkin tiedotetaan joukkueelle vähintään 2 päivää ennen ottelun alkua kerhon asettelijan Jarno Eväkosken toimesta.
 

Kattaakseen asettelusta muodostuvat kulut, kerho laskuttaa harjoitusotteluiden asettelusta seuraavasti:
* erotuomari otteluun 6,00€
* tuomarikolmikko otteluun 12,00€


Jos tilaaja haluaa palkkion laskutettavaksi ja maksettavaksi kerhon toimesta, lisätään laskulle 5€ ko kulujen peittämiseksi

Harjoitusotteluiden palkkiot määräytyvät seuraavasti:

  1. tuomaripalkkio/n/iden suuruus mitoitetaan ottelussa pelaavan ylempisarjalaisen palkkiotason mukaisesti
  2. palkkion suuruus lasketaan peliajan suhteessa täysmittaiseen ko sarjan otteluun.
    Esimerkiksi harjoitusottelussa pelataan 2x30 min. Täysmittaisen ottelun (tässä tapauksessa 2x35 min) palkkio yksin vihellettäessä on 30€. 30€ jaetaan 70 minuutilla ja kerrotaan 60 minuutilla. 30:70x60= 25,70€. Hinnastossa palkkiot pyöristetty seuraavaan täyteen euroon
  3. jos harjoitusottelun taso edellyttää piirinsarjassa kolmikkoa, lasketaan erotuomarin palkkio harjoitusottelussa lisäämällä palkkioon 1xaet:n palkkio (ks hinnasto alla)
  4. minimipalkkio ottelussa on 15€

- - - -

Harjoitusotteluiden päivitetty hinnasto eri peliajoin löytyy tästä

Palloliiton otteluiden peliajat löytyvät tästä