Tilaa erotuomari harjoitusotteluun

KUJEK haluaa helpottaa alueellaan toimivien seurojen työtä ja tarjoaa  erotuomariasettelua ympäri vuoden harjoitusotteluihin kerhon erotuomariasettelijan toimesta.

Aseteltavat ottelut on pelattava KUJEKin toiminta-aluella (ei esim Espoossa tai Helsingissä). Jos haluat tuomarin noille alueille, ole yhteydessä EEK:n asettelija@eek.fi tai HEK:in https://www.hek.fi/kerhomme/erotuomari_otteluun/ asettelijaan.

 

Huomioi myös, että vain KUJEK tarjoaa laskutus- ja palkkionmaksatuspalvelua. 

Jotta voidaan varmistua, että otteluun saadaan nimettyä tuomari/tuomarikolmikko tulisi tilaus tehdä vähintään 7 päivää ennen ottelua.

Koska erotuomareita on rajattu määrä ja viralliset ottelut (Palloliiton sarjat, Suomen Cup, Regions Cup, Etelä-Länsi Liiiga ja kaikki muut piirin sarjat) menevät harjoitusotteluiden edelle, Kujek varaa itselleen oikeuden olla toimittamatta erotuomaria, jos todetaan, ettei vapaata ja riittävän luokituksen omaavaa erotuomaria ole saatavilla.

Tästä kuitenkin tiedotetaan joukkueelle vähintään 2 päivää ennen ottelun alkua kerhon asettelijan Jarno Eväkosken toimesta.
 

Kattaakseen asettelusta muodostuvat kulut, kerho laskuttaa harjoitusotteluiden asettelusta seuraavasti:
* erotuomari otteluun 6,00€
* tuomarikolmikko otteluun 12,00€


Jos tilaaja haluaa palkkion laskutettavaksi ja maksettavaksi kerhon toimesta, lisätään laskulle 5€ ko kulujen peittämiseksi

Harjoitusotteluiden palkkiot määräytyvät seuraavasti:

  1. tuomaripalkkio/n/iden suuruus mitoitetaan ottelussa pelaavan ylempisarjalaisen palkkiotason mukaisesti

  2. palkkion suuruus lasketaan peliajan suhteessa täysmittaiseen ko sarjan otteluun.
    Esimerkiksi harjoitusottelussa pelataan 2x30 min. Täysmittaisen ottelun (tässä tapauksessa 2x35 min) palkkio yksin vihellettäessä on 30€. 30€ jaetaan 70 minuutilla ja kerrotaan 60 minuutilla. 30:70x60= 25,70€

  3. jos harjoitusottelun taso edellyttää piirinsarjassa kolmikkoa, lasketaan erotuomarin palkkio harjoitusottelussa lisäämällä palkkioon 1xaet:n palkkio (ks hinnasto alla)

  4. minimipalkkio ottelussa on 15€


Harjoitusotteluiden päivitetty hinnasto eri peliajoin löytyy tästä

Palloliiton otteluiden peliajat löytyvät tästä


Jos jompikumpi joukkueista pelaa (miehet SM/1D/2D, naiset SM, PA SM/1D) liiton sarjoja tai miesten piirin ylintä (3D) sarjaa, on harjoitusotteluun tilattava - piirin määräyksen mukaan - kolmikko. 


Tilauslomake

osassa vastauslaatikoista on esitäytettynä täyttömalli. Ruudun voi tyhjentää klikkaamalla se siniseksi ja sen jälkeen DEL

*
*
*
*
*
*
*
*

tehtäviin liittyvät kustannukset: palkkio, matkat, asettelu ja laskutus/palkkionmaksu laskutetaan tilaajalta jälkikäteen. Tilaajan on ilmoitettava laskutuksen kohde tilauslomakkeella

yhteyshenkilö:

*
*
*
*

jos tilaajan joukkue tai seura, lisää alle sähköpostiosoite, johon lasku lähetetään.
Jos tilaajan, jätä boksi tyhjäksi

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.