KUJEKin asettelupalvelu

KUJEK haluaa tarjota seuroille ja joukkueille helpon tavan tilata tuomarin tai tuomarikolmikon järjestämäänsä harjoitusotteluun. Tarjoamme otteluihin myös laskutus- ja palkkiomaksatuspalvelua.


Voidaksemme varmistua, jotta otteluun saadaan nimettyä tuomari/tuomarikolmikko, tulee tilaus tehdä vähintään 7 päivää ennen ottelun päivämäärää. Nopeammalla aikataululla tehtyjä tilauksia ei välttämättä käsitellä.

Koska erotuomareita on rajattu määrä ja viralliset ottelut (Palloliiton sarjat) menevät harjoitusotteluiden edelle, kerho varaa itselleen oikeuden olla toimittamatta erotuomaria, jos todetaan, ettei vapaata ja riittävän luokituksen omaavaa erotuomaria ole saatavilla.

Tästä kuitenkin tiedotetaan tilaajalle vähintään 5 päivää ennen ajallaan tilatun ottelun alkua (muuten ilmoitus voi jäädä tekemättä, eikä tuomaria otteluun asetella) kerhon asettelijan Jarno Eväkosken toimesta.

Kerho laskuttaa harjoitus- ja turnausotteluiden asettelusta seuraavasti:

  • erotuomari otteluun 10€/tuomari
  • tuomarikolmikko otteluun 18€/kolmikko

 Edellä mainittu hinnasto on voimassa vain, jos myös palkkioiden ja matkakorvausten maksu ja Tulorekisteripalvelut hoidetaan kerhon kautta. Tämä palvelu maksaa 5€/tapahtumaan tilattu tuomari