KUJEK - Asettelupalvelu

KUJEK tarjoaa seuroille ja joukkueille helpon tavan tilata erotuomarin tai erotuomarikolmikon järjestämäänsä harjoitusotteluun.

Voidaksemme varmistua, että otteluun saadaan aseteltua erotuomari tai erotuomarikolmikko, tilaus kannattaa tehdä mahdollisimman aikaisin ennen ottelun päivämäärää. Asettelut ilmoitetaan tilaajalle heti niiden valmistuttua.

Kerho laskuttaa yksittäisten harjoitusotteluiden asettelusta seuraavasti, kun ottelu tilataan yksi (1) kuukausi ennen ottelua:

  • erotuomari otteluun 10€/erotuomari
  • tuomarikolmikko otteluun 20€/kolmikko

Mikäli tilaus tehdään alle kuukausi ennen ottelua, korvaukseen lisätään +50% kiireellisyyslisä. Jos tilaus tehdään alle viikko ennen ottelua, korvaukseen lisätään +100% kiireellisyyslisä.

Erotuomarien palkkiot ja matkakulut maksetaan lähtökohtaisesti suoraan erotuomareille seuran toimesta harjoitusottelun yhteydessä. Pelaajaluettelot on toimitettava erotuomarille ennen ottelun alkamista.

Koska erotuomareita on rajattu määrä ja viralliset ottelut (Palloliiton sarjat) menevät harjoitusotteluiden edelle, kerho varaa itselleen oikeuden olla toimittamatta erotuomaria, jos todetaan, ettei vapaata ja riittävän luokituksen omaavaa erotuomaria ole saatavilla. Tästä kuitenkin tiedotetaan tilaajalle vähintään kolme (3) päivää ennen ajallaan tilatun ottelun alkua.