KUJEK - mitä ja miksi

Keski-Uudenmaan Jalkapalloerotuomarikerho (KUJEK ry.) on vuonna 1970 perustettu erotuomarikerho, joka toimii Suomen Palloliiton Etelän alueen alaisuudessa ja tarjoaa nimensä mukaisesti jalkapalloerotuomaripalveluita Keski-Uudenmaan alueella. 

Alueellisesti rajat kulkevat Hyvinkäältä karkeasti ilmaistuna radan vartta pitkin Tikkurilaan saakka. Alueeseemme kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Itä-Vantaa, Tuusula, Nurmijärvi ja Sipoo. 

EROTUOMARITOIMINTA KASVATTAA PERSOONALLISUUTTA

Jalkapalloerotuomaritoiminta on vaativa ja vastuullinen, mutta samalla myös erittäin antoisa harrastus, joka tarjoaa oman ja uuden näkemyksen jalkapallon maailmaan. 

Erotuomaritoiminta myös valmentaa harrastajaa esiintymiseen, itsevarmuuteen ja päätöksentekoon ja on näin ollen luonteva lisä sosiaalisen käyttäytymisen kenttään. 

Kaiken tämän lisäksi erotuomariura on yksi potentiaalinen mahdollisuus edetä jopa maailman huipulle. Ja vaikka erotuomaritoiminnasta ei haluakaan uraa itselleen luoda, on se kuitenkin mahtava harrastus, jota ehdottomasti kannattaa kokeilla.

EROTUOMARIKERHO TUKEE JÄSENIÄÄN

Erotuomarina toimiminen on usein myös vaativaa, säännöt uudistuvat, kentällä kohtaa kivoja mutta myös hankalia tilanteita, joskus valmentajat räksyttävät ja pelaaja soittavat suutaan. Miten tämän keskellä jaksaa ja löytää futiksen kiistatta parhaimmat ja iloiset puolet? Kaverit yksinkertaisesti auttavat. 
KUJEKin erotuomarit keskustelevat peleistä ja muustakin futiksesta omalla WhatsApp alustalle. Kerho järjestää valmennuksia ja saunailtoja sekä muita tapahtumia, missä kollegat tapaavat toisiaan. 

Yksi suurin hyöty erotuomarikerhoon kuulumisesta on Kujekin Myyntiryhmä WA - missä asetellut, mutta itselle hankalat pelit saa helposti siirretyksi tai vaihdetuksi kollegan kanssa. 

KUJEK auttaa myös uusia ja vanhojakin erotuomareita omien luokitusten nostamisessa sekä valvoo jäsentensä etuja suhteessa Palloliittoon ja Etelän erotuomaritoimintoihin.