Koulutus

Keski-Uudenmaan Jalkapalloerotuomarikerho (KUJEK ry.) on vuonna 1970 perustettu erotuomarikerho, joka toimii Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin alaisuudessa ja tarjoaa nimensä mukaisesti jalkapalloerotuomaripalveluita Keski-Uudenmaan alueella. 

Muihin kerhoihin verrattuna (esim. Espoon erotuomarikerho, Porvoon erotuomarikerho, Lahden Erotuomarikerho) KUJEK  toimii varsin laajalla alueella. Alueellisesti rajat kulkevat Hyvinkäältä karkeasti ilmaistuna radan vartta pitkin Tikkurilaan saakka. 

Alueeseemme kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, itä-Vantaa, Tuusula, Nurmijärvi ja Sipoo. Kerhomme tuomareille piiri saattaa asetella otteluita myös Mäntsälästä, länsi-Vantaalta tai Espoosta.

Jalkapalloerotuomaritoiminta on vaativa ja vastuullinen, mutta samalla myös erittäin antoisa harrastus, joka tarjoaa erilaisen näkemyksen jalkapallon maailmaan. 

Erotuomaritoiminta myös valmentaa harrastajaa esiintymiseen, itsevarmuuteen ja päätöksentekoon ja on näin ollen luonteva lisä sosiaalisen käyttäytymisen kenttään. 

Kaiken tämän lisäksi erotuomariura on yksi potentiaalinen mahdollisuus edetä jopa maailman huipulle. Ja vaikka erotuomaritoiminnasta ei haluakaan uraa itselleen luoda, on se kuitenkin mahtava harrastus, jota ehdottomasti kannattaa kokeilla.


Erotuomarijakautuma