Harjoitusottelun erotuomarin/kolmikon tilauslomake

Tilaus käsitellään laskutusta varten sähköisesti, joten ota kirjausohjeet tarkasti huomioon!

kokonaispeliaika (min) *

C- ja D-ikäluokissa ilmoitetaan sarjataso vain, jos kyseessä on liiton tai aluesarjan joukkue. Nuorten sarjoissa käytetään ikäluokan kuvaukseen syntymävuotta, esim P03, T05 jne.

Harjoitusotteluissa (Jos vastakkain on kaksi eri sarjan tai ikäluokan joukkuetta, palkkio ylemmän sarja/ikäluokka mukaan) 

vierasjoukkueen sarjataso *
jos liiton (miesten/naisten) ylintä tasoa, sarjataso
tuomareitten määrä *

tehtäviin liittyvät kustannukset: palkkio, matkat, asettelu ja laskutus/palkkionmaksu laskutetaan tilaajalta jälkikäteen. Tilaajan on ilmoitettava laskutuksen kohde tilauslomakkeella. 

Toimitus laskutetaan otteluviikonloppuna ja se erääntyy yleensä pelipäivästä viikon kuluttua maanantaina. Viikkopeleillä 7 vrk maksuaikaa laskettuna pelipäivästä. 

jos laskutuksen kohde on vierasjoukkue tai -seura, lisää alle jomman kumman nimi, sähköpostiosoite, johon lasku lähetetään ja laskun muoto. Jos tilaajaa laskutetaan, jätä alla olevat laatikot täyttämättä

TUOMAREILLE: jos olet saanut ottelun suoraan tilaajalta., laita laskutustiedot omiin laatikoihinsa ja ruksi viereen. Mikäli omatoimitilauksessa on puutteita, ei ottelua laskuteta/makseta lainkaan!